Vilt og vakkert på panfløyte og gitar

Roar Engelberg og Stein-Erik Olsen er begge internasjonalt ledende på sine instrumenter, og høster anerkjennelse for teknisk briljans, musikalitet og for deres personlige spillestil. De har funnet sitt eget musikalske møtepunkt der kombinasjonen panfløyte og gitar gir en spennende og unik musikalsk opplevelse. Repertoaret har bred appell, også til et yngre publikum, med virtuost spill av vakker musikk fra bl.a Spania og Sør-Amerika. Konsertens program spenner fra meditativ renessanse-og barokk musikk via kraftfull argentinsk folkemusikk til spansk flamencoinspirerte verk. Konserten er spesielt egnet i lokaler med god akustikk, derfor er f.eks kirkerommet med sin gode etterklang et ideelt sted for denne besetningen.

Engelberg og Olsen har gjort fire duo CD-innspillinger. Til sammen har de to musikerne 24 CD-utgivelser på det internasjonale markedet, og har holdt over tusen konserter i inn- og utland. Roar Engelberg er blant verdens ledende panfløytister som behersker hele det klassiske repertoaret. Han har turnert i Skandinavia, Europa, Asia og USA. I tillegg har han gjordt utallige radio- og TV opptredener. Han ble i 2009 utnevnt til ridder; "Meritul cultural in grad de Cavaler",  av den rumenske presidenten for sitt arbeid med landets folkemusikk.

Stein-Erik Olsen er blant Europas fremste gitarister og er ansatt som professor i gitar ved Griegakademiet i Bergen. Han arbeider nå mot cd innspilling i London med et av verdens fremste kammerorkester; The Academy of St Martin in the Fields. Stein-Erik Olsen har gjort flere kritikerroste cd-innspillinger som har vakt oppsikt både blant internasjonale kjennere og hos publikum.

Collage of CD covers by Engelberg and Olsen